διδάσκοντας, για πρώτη φορά στην Ιστορία του κόσμου, την αληθινή φιλοσοφία πάνω στην οποία χτίζεται κάθε μορφή προσωπικής επιτυχίας.

Αυτό δεν είναι ένα απλό «βιβλίο αυτοβοήθειας» από τα αμέτρητα που έχουν πλημμυρίσει την αγορά.

Ο Ναπολέων Χιλ είχε το χάρισμα να μεταδίδει υψηλή γνώση με απλό, κατανοητό και συνοπτικό τρόπο. Είναι άραγε τυχαίο ότι ο Νόμος της Επιτυχίας εξακολουθεί να είναι ευπώλητο βιβλίο παγκοσμίως, σχεδόν έναν αιώνα μετά την πρώτη του έκδοση;

Στην πραγματικότητα ο Νόμος της Επιτυχίας, που για πρώτη φορά εκδίδεται στην Ελλάδα, αποτελεί μια ολοκληρωμένη μέθοδο που βοηθά τον μαθητή της να φτάσει σε πρωτόφαντα επίπεδα επιτυχίας.

Ο Νόμος της Επιτυχίας είναι το απόλυτο εγχειρίδιο για τον άνθρωπο που θέλει να Νικήσει και να Ευτυχήσει. Μέσα από συγκεκριμένα μαθήματα διδάσκει τα μυστικά της αυθεντικής και διαχρονικής επιτυχίας – σε κάθε τομέα. Χάρη στη διαχρονική σοφία του πρωτοπόρου Ναπολέοντα Χιλ, χιλιάδες άνθρωποι σε όλο τον κόσμο είδαν τη ζωή τους να αλλάζει εντυπωσιακά.

Ο Νόμος της Επιτυχίας θα σε διδάξει πώς να σκέφτεσαι σαν Νικητής, πώς να γίνεις Νικητής και πώς να θρέψεις τους καρπούς της Νίκης.

Ναι, εάν εφαρμόσεις τον Νόμο της Επιτυχίας, θα δεις τα πιο τρελά σου όνειρα να βγαίνουν αληθινά! (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Περιεχόμενα

ΠΡΩΤΟΣ ΤΟΜΟΣ

Ο κυρίαρχος νους

Ο συγκεκριμένος κύριος σκοπός

Αυτοπεποίθηση

Η συνήθεια της αποταμίευσης

Πρωτοβουλία και ηγεσία

Φαντασία

Ενθουσιασμός

ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΤΟΜΟΣ

Αυτοέλεγχος

Η συνήθεια να κάνεις περισσότερα απ’ όσα πληρώνεσαι

Ευχάριστη προσωπικότητα

Ορθή σκέψη

Συγκέντρωση

Συνεργασία

Αποτυχία

Διαλλακτικότητα

Ο χρυσός κανόνας

ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ: Οι 17 Αρχές της Προσωπικής Ευτυχίας