Essence Leadership Program

Ένα σύστημα αυτοηγεσίας για το σύγχρονο άνθρωπο.

Τα Essence είναι σειρά βιωματικών σεμιναρίων που αλλάζουν δεκαετίες τώρα ζωές εκατοντάδων ανθρώπων ανά τον κόσμο, όπως και τη δική μου άλλωστε. Το 2023 κλείνουν 20 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα. Τα Essence είναι εμπειρία ζωής, έρχεσαι επαφή με την ουσία σου και αυτό σου χαρίζει μια καλύτερη ζωή σε όλους τους τομείς.

Η αυτοηγεσία, με λίγα λόγια να είσαι εσύ ο καπετάνιος της ζωής σου, έχει αμέτρητα οφέλη σε όλους του τομείς της ζωής του και αν το σκεφτείς σοβαρά θα δηλώσεις αμέσως συμμετοχή.

Φαντάσου πως θα είναι να αποφασίζεις εσύ για την εργασία σου, την ποιότητα των σχέσεων σου, την υγεία σου, την επιχείρηση σου, τον έρωτα, τα νέα ανοίγματα στη ζωή σου. Να μην είσαι πια έρμαιο των καταστάσεων, να έχεις των απόλυτο έλεγχο των συναισθημάτων και των κακών έξεων σου. Να έχεις κυριαρχία στη χαρά και στη λύπη σου, πότε και για πόσο θα χαίρεσαι ή θα κλαις.

Πως θα είναι όταν λείπουν οι εντάσεις από την οικογένεια και να μην χρειάζονται φωνές για συζητηθούν πράγματα. Ο σύντροφος, ο έφηβος, το μικρό παιδί δεν σε ακούνε; Δεν συζητάνε ήρεμα; Δεν βρίσκονται λύσεις που να μένουν όλοι ευχαριστημένοι, πάντα κάποιος θα πληγωθεί ή θα θυμώσει. Σου φαίνονται γνώριμα αυτά;

Από την άλλη έχεις τις χειρότερες σχέσεις με τον προϊστάμενο ή τους συνάδελφους. Δεν έχεις ούτε μια μέρα ηρεμίας στη δουλειά και γυρίζεις στο σπίτι εξουθενωμένος και ή κλείνεσαι στον εαυτό σου και δεν θέλεις να δεις κανέναν ή ξεσπάς στην οικογένεια σου.

Η επιχείρηση σου θέλει «κάτι» για να απογειωθεί. Δεν σου αποδίδει όσο θα ‘πρεπε δεν είσαι ευχαριστημένος. Γνωρίζεις ότι το άγχος να κερδίσεις χρήματα για τις ανάγκες σου και των ανθρώπων που απασχολείς (δικαιολογημένα δεν σε κατακρίνει κανείς) βγαίνει σαν ένα είδος τοίχου που «φράζει» τις πόρτες της επιχείρησης σου; Δημιουργεί μια αρνητικότητα που πλανάται στον αέρα και οι πελάτες σου την εισπράττουν; Για κάποιο ανεξήγητο γι’ αυτούς λόγο, δεν σε συμπαθούν και φυσικά δεν σε προτιμάνε.

Έχεις ομάδα συνεργατών και ο καθένας δρα με διαφορετικό τρόπο με αποτέλεσμα η εταιρεία σου να έχει ύφεση; Ή να μην έχει ακόμα περισσότερα κέρδη; Μη νομίζεις ότι η συμπεριφορά και το σκεπτικό των ανθρώπων που απαρτίζουν το προσωπικό σου δεν επιδρά στην εξέλιξη της εταιρείας, επιχείρησης ή του ομίλου σου. Είναι θεμελιώδους σημασίας! Το Αλφάβητο Ζωής έχει κάνει το σεμινάριο σε ολόκληρες εταιρείες (ασφαλιστικές, ιατρικά κέντρα, πωλήσεων λιανικής – χονδρικής, τηλεφωνικής υποστήριξης πελατών ή διαμέσω διαδικτύου, προσφοράς υπηρεσιών, ιδιωτικών εκπαιδευτηρίων κ.ά.) και το αποτέλεσμα μετά ήταν θεαματικό! Τη σημερινή εποχή κάνεις επένδυση πρώτα στο ανθρώπινο δυναμικό και ύστερα σε εξοπλισμό.

Διστάζεις να πλησιάσεις μια κοπέλα ή έναν άντρα, να κάνεις φίλους; Αισθάνεσαι απέραντη μοναξιά; Είναι ώρα να βγεις από το «καβούκι» σου.

Μέσα σου έχεις έναν ωκεανό δακρύων που σου σφίγγει την ψυχή, λόγια που δεν ειπώθηκαν ποτέ και όλα αυτά σε αρρωσταίνουν σε κάνουν δυσλειτουργικό στην καθημερινότητα σου. Το τραύμα της καρδιάς σου αιμορραγεί και σε πονά;

Κουράστηκες να σου συμβαίνουν όλα αυτά; Αν πραγματικά πήρες απόφαση να αλλάξεις εσύ τις περιστάσεις και όχι να περιμένεις ένα θαύμα, που μπορεί και να μη συμβεί ποτέ, τότε κάνε το πρώτο και σημαντικότερο βήμα: δήλωσε συμμετοχή.

Στείλε ένα email με την πρόθεσή σου. Σύντομα θα σου απαντήσουν και θα σε ενημερώσουν για πότε προγραμματίζεται το επόμενο βιωματικό σεμινάριο.

Στο βίντεο ο Νίκος Βαγιακάκος μας λέει για το μοναδικό αυτό σεμινάριο και σε ποιους τομείς της ζωής μας μπορεί να βοηθήσει. Λύνει απορίες.

Το σεμινάριο διεξάγεται από το Αλφάβητο ζωής- Σύστημα προσωπικής ανάπτυξης.

Η σελίδα των σεμιναρίων:  https://alfavitozois.gr/main/essence-seminars/

Email Αλφάβητου Ζωής:  lifealphabet@gmail.com

Τηλέφωνο: 21 0331 3713

η σελίδα μου https://angeligeorgia.gr