Η Εύα Στάμου διαθέτει δυνατή πένα που σκιαγραφεί την ψυχή του ανθρώπου. Συλλογή με διηγήματα που θα σας ξαφνιάσουν, τροφή για σκέψη, που θα τα διαβάσετε πολλές φορές. Θα σας κάνουν να αναρωτηθείτε: Πόσο λεπτή είναι η γραμμή που χωρίζει την λογική με την τρέλα; Πως οδηγείται ένας άνθρωπος στο έγκλημα; Πως είναι ο κόσμος με τα μάτια ενός ανθρώπου που η επιστήμη ονομάζει ψυχοπαθή; Ο έρωτας, οι προτεραιότητες του καθενός, η ζωή, πόσο διαφορετικά είναι από άνθρωπο σε άνθρωπο;

Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Αρμός

Πρόσωπα οικεία, μα και παράξενα, συνθέτουν με τις ιστορίες τους απρόσμενες περιπέτειες που εκτυλίσσονται στο παρασκήνιο της επικαιρότητας. Αριστοτεχνικά πορτρέτα ανθρώπων που μέσα από χαμηλόφωνες εκμυστηρεύσεις ή βίαιες εξάρσεις, επιτρέπουν στον αναγνώστη να δει καίριες όψεις του εαυτού του. Αφηγήσεις για τη φαντασίωση, την εμμονή, την παρόρμηση και την επιθυμία. Λεπτοκεντημένες ιστορίες για τη μοναδικότητα του κάθε προσώπου. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Μία συλλογή με διηγήματα, πραγματικά ψυχογραφήματα, γραμμένα με γλαφυρότητα, λόγο ευθύ, μεστό, κρατούν το ενδιαφέρον του αναγνώστη αμείωτο από την πρώτη σελίδα. Οι όψεις της ανθρώπινης ψυχής αποδίδονται με τρόπο που μόνο μία ψυχολόγος με συγγραφικό ταλέντο μπορεί να γράψει.

Η σελίδα μου: https://angeligeorgia.gr

Το προφίλ της συγγραφέως: https://www.facebook.com/stamoueva

Το βιβλίο από τις εκδόσεις Αρμός: https://armosbooks.gr/shop/logotexnia/diigima_nouvela/i-episkepsi/